het Nasty Team

Benji en Kassandra zijn het kloppende hart van deze tattoostudio. Samen met gast-artiesten, timmeren ze iedere dag aan het opbouwen van hun levenswerk.

Kassandra is het aanspreekpunt van de studio, ze ontvangt je tijdens je bezoek bij de studio en zorgt dat alles gestroomlijnd verloopt. Benji is dan weer de persoon die, samen met de gast-artiesten, de kunst op jou lichaam verzorgt. Ze staan elke dag te popelen om jou ideeën uit te werken en te plaatsen.

Hoe wij werken:

Wij staan voor kwaliteit. Altijd.

Kwaliteit, Expertise, Kunst & visie

Onze missie

Onze missie is simpel, uw ideeën als kunst op uw lachaam plaatsen. Dit willen we doen in een professionele omgeving waar u altijd welkom bent voor service, vragen en advies!

Onze Visie

Onze visie begint met tattoos plaatsen, maar daar eindigt het niet!

Wij bieden alle nodige producten aan om uw tattoos zorgvuldig te verzorgen en hebben ook plannen om in de toekomst tattoo removal aan te bieden door middel van laser behandelingen.

We zijn ook samenwerkingen aangegaan met bedrijven waar we potentieel in zien, en waarin we dezelfde waarden en normen terugvinden als bij Nasty Inks.

Ons materiaal

Wij werken enkel met de meest kwalitatieve producten en machines. Enkel zo kunnen we de hoogste kwaliteit aanbieden. Dankzij een nieuwe technologie in het stencillen, kunnen we nu rechtstreeks na het ontwerpen van uw concept dit aanbrengen op uw huid en eraan beginnen!

Ons werkproces

Bij Nasty Inks begint uw ervaring reeds bij aankomst: U wordt ontvangen door Kassandra, die u begeleid van inkom tot bureau, en u hier, samen met Benji verder helpt om tot uw droom ontwerp te komen. Ze stoppen niet tot u het perfect vindt!
Tijdens het plaatsen van de tattoo is het Benji die u zo comfortabel mogelijk verder helpt.
Ook met tips voor nazorg en effectieve nazorg, kan u altijd bij Benji terecht!

testimonials

“Five Stars!”

Super mooie tattoos! Prachtig afgewerkt tot in de kleinste puntjes!
– Suzy De Pauw –

De perfecte cover-up, voor top werk moet je bij Nasty Inks zijn!
-Stephanie Lopez Carrillo –

Professioneel afgewerkt, nogmaals bedankt!
– Bruno Frey –